ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ (CODESHARE) ΜΕΤΑΞΥ AIR SERBIA ΚΑΙ ETIHAD ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Air Serbia και η Etihad Airways έχουν συνάψει μια στρατηγική διμερή εμπορική συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare), με στόχο τη βελτίωση των συνδέσεων σε μια σειρά προορισμών, για τους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Etihad αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε 12 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μέσω του κόμβου της Air Serbia στο Βελιγράδι, εκ των οποίων οι 9 αποτελούν νέα προσθήκη στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο της Etihad.

Η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού απλοποιεί την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες, επιτρέποντάς τους να κάνουν μία μόνο κράτηση και μια διαδικασία check-in, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εύκολης μεταφοράς των αποσκευών τους στον τελικό προορισμό τους.

Το δίκτυο της Air Serbia γίνεται εύκολα προσβάσιμο στους πελάτες της Etihad, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτό μέσω Αθήνας, Μιλάνου, Ρώμης και Βιέννης.

Το Etihad Guest είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης και των δύο αεροπορικών εταιρειών και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να κερδίζουν ή να εξαργυρώνουν μίλια Etihad Guest στα δίκτυα Etihad Airways και Air Serbia, καθώς και να απολαμβάνουν τα προνόμια της κάθε βαθμίδας του προγράμματος.

Η συμφωνία των πτήσεων κοινού κωδικού ισχύει από τις 30 Ιανουαρίου 2024, για πτήσεις από 3 Φεβρουαρίου 2024.