Η Air Serbia ξεκίνησε στις 17 Μαΐου, πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου – αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα και Σικάγο. Οι απευθείας πτήσεις μεταξύ της σερβικής πρωτεύουσας και της «Πόλης των Ανέμων», θα πραγματοποιούνται αρχικά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο και στη συνέχεια τρεις (και κάθε Δευτέρα), από τις 12 Ιουνίου. Ο τύπος αεροσκάφους που έχει επιλεγεί από τον στόλο ευρείας ατράκτου της εταιρείας, για το εν λόγω δρομολόγιο είναι το Airbus A330-200.

Με την έναρξη των πτήσεων μεταξύ Βελιγραδίου και Σικάγο, η Air Serbia έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους επιβάτες της καλές συνδέσεις, από την «Πόλη των Ανέμων», μέσω Βελιγραδίου, σε μεγάλο αριθμό ελκυστικών προορισμών στο αναπτυσσόμενο δίκτυό της. Αυτοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, Βιέννη, Βερολίνο, Μπολόνια, Βουκουρέστι, Ντουμπρόβνικ, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Λιουμπλιάνα, Πράγα, Πούλα, Ποντγκόριτσα, Ρώμη, Σεράγεβο, Σκόπια, Σόφια, Τιβάτ, Βενετία, Ζάγκρεμπ και πολλές άλλες πόλεις.

Το Σικάγο είναι ο τρίτος μακρινός προορισμός της Air Serbia και ο δεύτερος στη Βόρεια Αμερική. Το πρώτο του είδους δρομολόγιο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016, όταν ο εθνικός αερομεταφορέας πραγματοποίησε απευθείας πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και Νέας Υόρκης, για πρώτη φορά από την αναδημιουργία της εταιρικής του ταυτότητας.

Αυξάνοντας τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Βελιγραδίου και Νέας Υόρκης, σε επτά εβδομαδιαίες και ξεκινώντας πτήσεις προς το Σικάγο κατά τη θερινή περίοδο, η εταιρεία θα προσφέρει έως και 10 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της πρωτεύουσας της Σερβίας και της Βόρειας Αμερικής.