ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Έως και 10 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και ΗΠΑ, την καλοκαιρινή περίοδο 2023

 Την καλοκαιρινή περίοδο, η Air Serbia θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από το Βελιγράδι στη Νέα Υόρκη και από τις 18 Ιουνίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα πετάει καθημερινά. Η αύξηση των πτήσεων σε επτά φορές την εβδομάδα, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη συχνότητα μέχρι σήμερα, είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αύξησης του στόλου αεροσκαφών της για μεγάλες αποστάσεις. Εκτός από το αεροσκάφος Airbus A330-200 που φέρει την εικόνα του Nikola Tesla, από τον περασμένο Νοέμβριο η Air Serbia χρησιμοποιεί επίσης ένα Airbus A330-200 με την εικόνα του Mihajlo Pupin.

«Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις για Νέα Υόρκη τα τελευταία επτά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων άλλαξε, αλλά δεν ξεπέρασε ποτέ τις έξι. Παράλληλα, έχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά από ενέργειες, από την ενίσχυση του στόλου μας έως την αύξηση της ομάδας του πληρώματος καμπίνας και έτσι, μπορούμε πλέον με υπερηφάνεια να ανακοινώσουμε ότι θα πραγματοποιούμε πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη κάθε μέρα, όλο το καλοκαίρι», δήλωσε ο George Petkovic, Air Serbia’s Vice President Americas.

Από το 2016, περισσότεροι από 460.000 επιβάτες έχουν ταξιδέψει με τις πτήσεις της Air Serbia στη διαδρομή Βελιγράδι-Νέα Υόρκη. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του δικτύου της εθνικής αεροπορικής εταιρείας της Σερβίας. Κατά τη χειμερινή περίοδο, η Air Serbia εκτελούσε πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και Νέας Υόρκης τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Από τις 17 Μαΐου 2023, η Air Serbia θα ξεκινήσει προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις Βελιγράδι – Σικάγο, συνεχίζοντας έτσι την επέκτασή της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Για την περίοδο έως τις 12 Ιουνίου, οι πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο (ORD) θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε

Τετάρτη και Σάββατο και από τις 12 Ιουνίου, τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά σε όλα τα κανάλια διανομής και οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν εντελώς νέο προορισμό.

Αυξάνοντας τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Βελιγραδίου και Νέας Υόρκης και ξεκινώντας πτήσεις για το Σικάγο, κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, θα προσφέρει έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της πρωτεύουσας της Σερβίας και της Βόρειας Αμερικής.

Χάρη στη συνεργασία της Air Serbia με την American Airlines, ταξίδια από το Βελιγράδι, μέσω Νέας Υόρκης και Σικάγο, στις ανατολικές και δυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι πλέον ευκολότερα, γεγονός που επιτρέπει στην εθνική αεροπορική εταιρεία να παρέχει στους επιβάτες της ακόμη καλύτερες ανταποκρίσεις μεταξύ της Σερβίας, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της Ευρώπη γενικότερα, προς διάφορους προορισμούς σε όλες τις Η.Π.Α.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της εθνικής αεροπορικής εταιρείας της Σερβίας, στην ιστοσελίδα της Air Serbia Media Centre.