13 Ιουνίου 2022, Colombo: Η SriLankan Airlines κέρδισε δύο τίτλους διεθνούς κύρους από την APEX Passenger Choice Awards® που απονεμήθηκαν στο Δουβλίνο στις 8 Ιουνίου 2022. Για πρώτη φορά, το βραβείο 2022 Passenger Choice Awards® για την καλύτερη εξυπηρέτηση καμπίνας (Best Cabin Service) και για δεύτερη φορά, το καλύτερο Wi-Fi, στην Κεντρική/Νότια Ασία.

Ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς συνδέσμους αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, η APEX, σε συνεργασία, για άλλη μια φορά με την TripIt® από την Concur®, την εφαρμογή οργάνωσης ταξιδιών με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο, συγκέντρωσε ανώνυμα σχόλια και αξιολογήσεις επιβατών σε κατηγορίες όπως η άνεση των καθισμάτων, υπηρεσία εξυπηρέτησης καμπίνας, φαγητό / ποτό, ψυχαγωγία και Wi-Fi.

Οι νίκες έναντι των ανταγωνιστικών αεροπορικών εταιρειών, με βάση τις αξιολογήσεις πελατών, αποτελούν απόδειξη της μακροχρόνιας δέσμευσης της εταιρίας στο όραμά της, να είναι η πιο “πελατοκεντρική” αεροπορική εταιρεία της Ασίας. Η SriLankan βασίζεται επίσης σε πληροφορίες από τη δική της έρευνα επιβατών για να βελτιώνει την ποιότητα του προϊόντος κατά τη διάρκεια της πτήσης, εισάγοντας σταδιακές αλλαγές στα γεύματα, στη ψυχαγωγία, στη συνδεσιμότητα (Wi-Fi) και στη συνολική άνεση κατά τη διάρκεια της πτήσης, σε σταθερή βάση.

Ο Richard Nuttall, Διευθύνων Σύμβουλος της SriLankan Airlines, δήλωσε: «Οι προσπάθειές μας απέδωσαν για άλλη μια φορά και είναι υπέροχο να λαμβάνουμε επιβεβαίωση από τους επιβάτες μας ότι κάνουμε τα πράγματα σωστά. Η SriLankan Airlines πάντα προσπαθούσε να αναβαθμίσει το ταξίδι του πελάτη και αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων που παίρνουμε και μεταδίδουμε στους υπαλλήλους μας που κάνουν το κάτι παραπάνω για να προσφέρουν ένα πραγματικό καλωσόρισμα από τη SriLankan σε όλους τους επισκέπτες μας».

Το 2021, η SriLankan Airlines έγινε επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Νότια Ασία που έλαβε το Πρότυπο «Diamond» από την APEX Health Safety, που υποστηρίζεται από το SimpliFlying, για τη διασφάλιση των υψηλότερων προτύπων καθαριότητας και απολύμανσης στις πτήσεις της.