Τζέντα, Σαουδική Αραβία, 15 Ιουλίου 2021 – Η Saudi Arabian Airlines (SAUDIA), ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, συνεχίζει να πραγματοποιεί απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις όλο τον χρόνο, μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Αθήνας, από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Khalid του Ριάντ και το Διεθνές Αεροδρόμιο King Abdulaziz της Τζέντα. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφη A320, 110 θέσεων (20 Business και 90 Guest class). Η Αθήνα είναι ένας από τους πιο πρόσφατους προορισμούς στο διεθνές δίκτυο πτήσεων της SAUDIA, το οποίο εκτείνεται σε τέσσερις ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Αθήνα, στα μέσα του 2019, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 350 δρομολόγια μετ ‘επιστροφής και έχουν μεταφερθεί περισσότεροι από 22.300 επιβάτες. Τα προγράμματα πτήσεων και οι συνθήκες λειτουργίας της SAUDIA παρακολουθούνται συνεχώς, από εξειδικευμένη ομάδα, ώστε να αξιολογείται, κατά περίπτωση, η δυνατότητα αύξησης της συχνότητας των πτήσεων και του αριθμού των θέσεων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης.

Στις πτήσεις προς Αθήνα, η SAUDIA προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών βάσει των υψηλότερων προτύπων φιλοξενίας, γεγονός το οποίο ενισχύει τη σχέση μεταξύ του εθνικού αερομεταφορέα και των επιβατών του.

Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό περισσότερες από 350 επιλογές για την Αθήνα, μέσω του προγράμματος «SAUDIA Holidays»,  το οποίο παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα πτήσεων και ξενοδοχείων, μαζί με επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων και οργανωμένων περιηγήσεων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος βοηθά τους επισκέπτες να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έτοιμα πακέτα διακοπών και σε πακέτα προσαρμοσμένα σε μεμονωμένες απαιτήσεις. Η κράτηση μέσω του ιστότοπου είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που επιτρέπει στους επισκέπτες να αναζητούν και να επιλέγουν μεταξύ των διαθέσιμων προϊόντων και άμεσων και εύκολων τρόπων πληρωμής.

Η SAUDIA αναγνωρίζεται ως μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες σε ότι αφορά στα μέτρα και τις προφυλάξεις κατά της COVID-19. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, παρέχεται ένα σετ ασφάλειας υγιεινής σε κάθε επιβάτη του αεροσκάφους και όλο το πλήρωμα καμπίνας είναι εμβολιασμένο σε ποσοστό 100%. Επίσης, εφαρμόζονται όλα τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Ειδικές προσφορές είναι διαθέσιμες στο https://www.saudia.com/  και σε εφαρμογή για κινητό. Μια μεγάλη ποικιλία πακέτων πτήσεων και ξενοδοχείων, είναι επίσης διαθέσιμη, στη διεύθυνση https://holidaysbysaudia.com/en.

Πρόγραμμα πτήσεων από/προς Ριάντ
Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη
Αριθμός Πτήσης Ώρα Αναχώρησης* Ώρα Άφιξης* Διάρκεια Πτήσης
SV 0191 Ριάντ       07:25 Αθήνα      11:25  4 ώρες 00 λεπτά
SV 0192 Αθήνα     13:05 Ριάντ      17:00  3 ώρες 55 λεπτά
*Τοπική ώρα.
Πρόγραμμα πτήσεων από/προς Τζέντα
Κάθε Τετάρτη και Σάββατο
Αριθμός Πτήσης Ώρα Αναχώρησης* Ώρα Άφιξης* Διάρκεια Πτήσης
SV 0191 Τζέντα     10:10 Αθήνα       13:35  3 ώρες 25 λεπτά
SV 0192 Αθήνα      15:15 Τζέντα     18:40  3 ώρες 25 λεπτά
*Τοπική ώρα.

 

Σχετικά με την Saudi Arabian Airlines (SAUDIA):

Η Saudi Arabian Airlines (SAUDIA) είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Ιδρύθηκε το 1945 και είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Μέσης Ανατολής.

Η SAUDIA είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και του Οργανισμού Αραβικών Αερομεταφορέων (AACO). Είναι επίσης μία από τις 19 αεροπορικές εταιρείες – μέλη της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam, από το 2012.

Η SAUDIA έχει λάβει πολλά αναγνωρισμένα βραβεία και διακρίσεις στον κλάδο. Πρόσφατα,  αναδείχθηκε ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων, από την Airline Passenger Experience Association (APEX) και της απονεμήθηκε ο τίτλος Diamond από την APEX Health Safety με την υποστήριξη της SimpliFlying.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Saudi Arabian Airlines, επισκεφθείτε το www.saudia.com